Webinar Reset je team - Talent International

Hoopvolle berichten. Terug naar normaal, weer samen op de werkplek na een lange periode van lockdown en schermwerken. Volgens de Randstad Workmonitor Covid-19 edition (2020) heeft 63% van de werkenden het gevoel dat de Covid-19 pandemie negatieve impact heeft (gehad) op hun werk.

Gemotiveerd en in verbinding aan het werk gaan vraagt om een hernieuwde kennismaking met je teamgenoten. Het afsluiten van een uitzonderlijke periode en met elkaar bepalen wat het nieuwe
team – normaal gaat zijn. Want een ding staat vast: COVID-19 heeft een enorme impact gehad op ons allemaal.

Om de COVID periode af te sluiten, de verbinding met elkaar terug te vinden en het nieuwe normaal voor jouw team te bepalen hebben wij, Talent International en Paul®Coaching, in co-creatie een krachtig webinar ontwikkeld.

In het webinar: Reset Je Team in 5 stappen, delen wij hoe je als team een nieuwe realiteit kunt neerzetten waarin de onderlinge connectie en het plezier van samen tot mooie resultaten komen volop worden benut. De positieve zaken die tijdens de pandemie zijn ontstaan (want die zijn er ook) nemen jullie mee naar de toekomst. Vervelende zaken laten jullie niet onbesproken: maar daar nemen jullie wel afscheid van. Reset je team en bepaal samen jullie nieuwe normaal.

Reset je team in 5 stappen is een webinar vol leerzame, praktische, mooie, creatieve en inzichtgevende elementen. Omdat ontwikkelen leuk moet zijn hebben wij gewerkt aan een stappenplan dat jou en je team zal raken. Ervaren, leren en vooraL DOEN. Soms is het noodzakelijk te vertragen om vervolgens te kunnen versnellen. Dit is een van die momenten. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het webinar, dus meld je aan!

We geven dit lunchwebinar op de volgende data steeds van 12.30u tot 13.30u:
Donderdag 26 augustus
Dinsdag 7 september
Dinsdag 21 september

Reset je team, en dan FAST FORWARD

0 0 stemmen
Artikel waardering

inspiratie e-mails

Wil jij geïnformeerd en geïnspireerd blijven en de ontwikkelingen op het gebied van mensen in organisaties op de voet volgen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse e-mail lijst met inspirerende artikelen, acties, tips en events.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download het E-book

Scroll naar boven