Outplacement - Talent International

Outplacement

Of wij meerdere mensen van één organisatie of een individu begeleiden, bij outplacement leveren wij altijd maatwerk want geen twee personen zijn gelijk en geen situatie hetzelfde. Moet jij als ondernemer (als gevolg van omzetdaling vanwege COVID-19) afscheid nemen van medewerkers? Met een outplacement neem je sociale verantwoordelijkheid. Het getuigt van goed werkgeverschap en het biedt jouw (ex)medewerker(s) advies en ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan.

individuele
outplacement
medewerker

Je moet afscheid te nemen van een van je medewerkers. Vanwege wijzigingen in de organisatie, verschil van inzicht of omdat de organisatie moet inkrimpen. Door het aanbieden van outplacement, bied je een optimale transfer naar nieuw werk en toon je goed werkgeverschap.

Individuele
outplacement
manager/leider

Je moet afscheid te nemen van een van de managers of leidinggevenden in je organisatie. Door het aanbieden van outplacement, bied je een optimale transitie naar nieuw werk en toon je goed werkgeverschap. Bovendien is een tevreden (ex)manager een ambassadeur voor de organisatie.

outplacement
voor
groepen

Je moet afscheid nemen van diverse medewerkers. Vanwege een wijziging in de organisatiestructuur, veranderende eisen of vanwege bezuinigingen. Door het aanbieden van outplacement, bied je een optimale transitie naar nieuw werk en toon je goed werkgeverschap.
Scroll naar boven