Talent International en ACF - Talent International

Talent International heeft zich onlangs aangesloten bij de Association of Career Firms (ACF), een  non-profitorganisatie die wereldwijd meer dan 140 kantoren in de sector van loopbaanbeheer vertegenwoordigt.

ACF International heeft zich ontwikkeld tot een invloedrijke handelsorganisatie met een sterke band met de Europese Unie. We zijn gericht op het bereiken van Europese en internationale bewustwording over hoe effectief outplacement kan zijn tijdens de transitie.

ACF-leden zijn gespecialiseerd in ondersteunende diensten voor groeps- en individuele outplacement, verandermanagement, executive coaching, mentoring, assessments, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling.

De Association of Career Firms International (ACF International) richt zich op drie hoofdgebieden:

BEDRIJFSLEVEN – Voorlichting aan haar leden over ontwikkelingen in de branche en ter bevordering van kwaliteit.

PUBLIEKE SECTOR – Het promoten van de diensten van de outplacementindustrie als best practice bij herstructurering.

OVERHEID – Werk om het beleid inzake outplacement en arbeidsgerelateerde kwesties te beïnvloeden.

Organisaties die lid zijn van het ACF richten zich op het helpen van individuen om een geïnformeerde volgende carrièrestap te zetten, niet ‘alleen maar’ om een nieuwe baan te vinden.

Loopbaanbeheer en -transitie omvat diensten die zijn ontworpen om organisaties en hun werknemers te helpen effectief met veranderingen om te gaan, om de nadelige effecten van dergelijke veranderingen te minimaliseren en te profiteren van de nieuwe kansen die worden gecreëerd.

Missie:

ACF International promoot best practices onder haar leden op het gebied van outplacementdiensten, coaching en aanverwante activiteiten
ACF International komt tegemoet aan de interesses en behoeften van professionele outplacement-, coaching- en loopbaanmanagementorganisaties.
ACF International versterkt de bekendheid van de branche via PR, forums en conferenties en door samen te werken met andere professionele en overheidsinstanties.
ACF International verdedigt en promoot de vaak levensveranderende waarde van de loopbaanmanagementsector.

5 1 stem
Artikelbeoordeling

inspiratie e-mails

Wil jij geïnformeerd en geïnspireerd blijven en de ontwikkelingen op het gebied van mensen in organisaties op de voet volgen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse e-mail lijst met inspirerende artikelen, acties, tips en events.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download het E-book

Scroll naar top