Over Ons - Talent International

Over ons

Inspiratie

inzicht

innovatie

Talent International (voorheen Doornbosch Loopbaanmanagement) is een bureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Talent Management, Leiderschapsontwikkeling, Outplacement en Omgaan met Verandering.

Wij zijn sterk in het begeleiden van ontwikkeling en verandering bij mens en organisatie. Wij geloven dat verandering ruimte biedt aan kansen en groei.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit onboarding van professionals, selectie- en ontwikkel assessments, individuele (executive) coaching, leiderschapstrainingen, management ontwikkeling, team coaching, omgaan met verandering, het stimuleren en faciliteren van interne- en externe mobiliteit, loopbaancoaching en outplacement.

Talent International.

Wij zijn deel van een internationaal netwerk met partners in meer dan 40 landen. Doel is ondersteuning geven aan internationale projecten door te zorgen voor een consistente en kwalitatieve inzet in diverse landen. De missies worden naar wens van de opdrachtgever in het Engels of in lokale talen uitgevoerd.

Assessmentcentra, managementtraining, leiderschapsontwikkeling, coaching en executive coaching, talentmanagement, teambuilding, verandermanagement, collectieve en individuele outplacement, assessments en evaluaties, reorganisatie en bedrijfstransformatieprojecten, herstructurering: onze diensten zijn wereldwijd beschikbaar.

 

Wij geloven dat verandering ruimte biedt aan kansen en groei.

Talent International

Scroll naar boven